Termen limita depunere cereri pentru alegerea temei de disertatie si stabilirea conducatorului stiintific

Studentii din anul 2 si anul suplimentar, care doresc sa sustina lucrarea de disertatie in sesiunea iunie 2018, sunt rugati sa depuna cererile pentru alegerea temei de disertatie si stabilirea conducatorului stiintific pana la data de 30 noiembrie 2017.

Studentii din anul suplimentar care au depus aceste cereri in anii anteriori, dar nu au sustinut examenul de disertatie, trebuie sa redepuna cererile pentru acest an universitar. In situtia in care coordonatorul lucrarii nu este de acord cu continuarea colaborarii si in anul universitar 2017-2018, studentii trebuie sa isi aleaga un nou coordonator.

Studentii care nu reusesc sa isi gaseasca un coordonator stiintific pana la data de 30 noiembrie 2017 pot depune cererea completata cu titlul propus pentru lucrare, la care este atasata o alta cerere (scrisa de mana), adresata directorului departamentului, prin care solicita alocarea unui coordonator din oficiu.

Cererile se depun la secretariatele departamentelor:

  • Informatica si Cibernetica Economica, sala 2314
  • Statistica si Previziune Economica, sala 2606

Modelul pentru cerere si alte informatii sunt disponibile in pagina destinata examenului de disertatie, sesiune iunie 2018